Bel ons en stel uw vraag

bso Het Spectrum

Vanaf augustus 2016 heeft Spelen op school een nieuwe buitenschoolse opvang (bso) geopend in Almere Buiten (Regenboogbuurt). Deze bso-locatie is in basisschool Het Spectrum en ligt op loopafstand van de basisscholen De Egelantier, Het Drieluik en Buitenburcht. Interessant om te weten: maakt uw kind gebruik van de tso van Lunchen op school op een van deze drie scholen? Dan is de tso-dag gratis op de dag dat uw kind ook naar bso Het Spectrum gaat!

Buitenschoolse opvang in OBS Het Spectrum

Spelen op school bevindt zich in de lokalen van de school. Deze school biedt diverse mogelijkheden en activiteiten om ieder kind op een eigen manier te laten ontspannen:

•     Eten en drinken
  •     Knutselen
  •     Binnen- en buitenspelen
  •     Huiswerk maken

Locatie Het Spectrum heeft plaats voor twee groepen met maximaal 2 x 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar onder begeleiding van ervaren pedagogisch medewerksters.

De middag bij bso Het Spectrum

Uit school worden de kinderen aan tafel met een hapje en een drankje opgevangen in de stamgroep. We streven ernaar dat deze groep uit vaste kinderen bestaat met vaste leidsters. Bij de indeling van deze groepen kijken we goed in welke groep het kind het  meest tot zijn of haar recht komt. De groepen zijn ingedeeld in hoeken met verschillende activiteiten.

Op bso Het Spectrum hebben we een zogenaamd opendeuren-beleid. Dit wil zeggen dat de kinderen tijdens het aanbod van activiteiten mogen kiezen in welke ruimte ze deelnemen aan een activiteit.

Naast de groepsruimte is er ook een plek voor rustige activiteiten (bijv. maken van huiswerk of lezen van een boek). Voor de buitenruimte maken we gebruik van een deel van het schoolplein.

Meer informatie vindt u in de Ouderbrochure bso Kinderstralen Spelen op school Het Spectrum.

bso Het Spectrum praktisch

bso Het Spectrum is geopend op:

maandag 14.00 uur - 18.00 uur
dinsdag 14.00 uur - 18.00 uur
donderdag 14.00 uur - 18.00 uur
vrijdag 14.00 uur - 18.00 uur
alle dagen in schoolvakanties 08.00 uur - 18.00 uur

Iedere dag heeft een uitloop tot 18.30 uur.
De week tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn wij gesloten.

NIEUW: één-uursopvang bij bso Het Spectrum

U kunt ook bij ons terecht voor één-uursopvang:
•    structureel (op een vaste dag) of incidenteel (af en toe);
•    aanmelden tot 12:00 uur op de opvangdag zelf (bij incidenteel);
•    afname minimaal 60 minuten (1 uur); daarna per 15 minuten.

Geeft dat uurtje extra opvang (of iets langer) u net wat meer speling en rust? Meld u aan voor de één-uursopvang van Kinderstralen met de knop hiernaast of telefonisch.

U vindt bso Kinderstralen Spelen op school Het Spectrum in Almere op:

Regenboogweg 47
1339 ET Almere Buiten
Wijk: Regenboog

Ons LRK nummer voor deze locatie is: 531757717

Telefoonnummer: 030 - 244 22 95

Klik hier voor een plattegrond.

Spelen op school biedt verschillende opvangpakketten:

Pakket Compleet (schoolweken, inclusief schoolvakanties, uurtarief € 6,75)

Kinderstralen Spelen op school is tijdens alle schoolvakanties geopend (met uitzondering van één sluitingsweek tussen Kerst en Oud en Nieuw). Extra opvang tijdens bijvoorbeeld studiedagen kunt u tegen incidenteel tarief inkopen. We gaan bij de facturatie uit van 40 schoolweken en 11 vakantieweken.
1 dag per week = € 174,38 per maand (ma., di. of do.)

Pakket Schoolweken (alleen schoolweken, geen schoolvakanties uurtarief € 7,50)

Bij dit pakket wordt alleen de structurele opvang tijdens de schoolweken gefactureerd. Opvang tijdens schoolvakanties en extra opvang tijdens studiedagen kunt u tegen incidenteel tarief inkopen. We gaan bij de facturatie uit van 40 schoolweken.
1 dag per week = € 100,00 per maand (ma., di. of do.)

Pakket Schoolvakanties (alleen schoolvakanties, geen schoolweken uurtarief
€ 7,25)

Bij dit pakket komen kinderen alleen tijdens de schoolvakanties en studiedagen. Opvang tijdens de schoolweken kunt u tegen incidenteel tarief inkopen. We gaan bij facturatie uit van 11 schoolvakantieweken.
1 dag per week = € 66,46 per maand

Incidentele opvang (uurtarief € 8,25)

Naast de vaste opvangpakketten bieden we (mits er plaats is op de groep) incidentele opvang. Incidentele opvang kan zowel tijdens de schoolweken als tijdens de vakantieopvang plaatsvinden.

Incidentele opvang tijdens schoolweken = € 24,75 per dag (ma., di. of do.)
Incidentele opvang tijdens schoolvakanties = € 82,50 per dag
Incidentele opvang tijdens studiedagen naast structurele opvang = € 8,25 per uur

Opvang tussen 18:00 uur en 18:30 uur (€ 6,75 per keer)

De opvang sluit om 18:00 uur. Mocht u toch een keer wat later zijn, dan blijven wij langer en reken daarvoor een extra tarief.

Eén-uursopvang (8,25 per uur)

- is structureel (op een vaste dag) of incidenteel (af en toe);
- meldt u aan tot 12:00 uur op de opvangdag zelf (bij incidenteel);
- neemt u af voor minimaal 60 minuten (1 uur); daarna per 15 minuten.

Structurele opvang factureren we voorafgaand aan de opvangmaand via een automatische incasso.

Incidentele opvang en opvang tussen 18:00 en 18:30 uur factureren we achteraf.

Hieronder vindt u de meest recente inspectierapporten van de GGD:

Wilt u uw kind(eren) aanmelden voor de bso Kinderstralen, Spelen op school Het Spectrum in Almere? Dat kan met het inschrijfformulier. Graag uitprinten, invullen en ondertekenen en vervolgens aan ons mailen (scan of foto) of per post sturen. De gegevens vindt u onder contact.

Het is handig om eerst contact met ons op te nemen, zodat u weet per wanneer wij uw kind(eren) kunnen verwelkomen.

Inschrijven bso Kinderstralen Spelen op school, locatie Het Spectrum, Almere (pdf)

Scroll naar beneden